Over ons

Over ons

Een bezoek aan Arta is meer dan een bezoek aan de kapper.

Door goed naar u te kijken en u daardoor echt te zien, kunnen we een kapsel creëren dat is afgestemd op het benadrukken van uw persoonlijkheid. We streven naar perfectie en tevredenheid van onze klanten. Onze ambitie is het kapsel dat het beste bij u past, naar boven te halen.

U stapt binnen in een natuurlijk interieur met een aangename sfeer, die rust en warmte uitstraalt, waar u als klant centraal staat. Geniet van een ontspannende hoofdmassage tijdens het wassen. Een kopje koffie, thee en friandises staan voor u klaar. Desgewenst kiest u voor uw eigen stylist.

Wilt U deze totaalbeleving ook eens ervaren? Dan heten we u van harte welkom in onze salon.

– Team Arta

Nieuwe naam, vertrouwde aandacht en kwaliteit.

Na 50 jaar Antoine Coiffeur-Créateur in Maastricht, gaat er iets veranderen. De beurt is nu aan het vertrouwde team. De laatste 17 jaar werkte het team al zelfstandig binnen de Antoine formule. Per 1 maart 2020 gaat het team geheel zelfstandig verder onder de naam Arta Coiffeur

Wij wensen jullie heel veel succes met de nieuwe start,

– Antoine en Marianne

ONZE STYLISTEN

Alleen de allerbeste producten

We zijn altijd op zoek naar de beste producten voor uw haarverzorging, op het gebied van kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Oliebe, onze 100% plantaardige kleuring en Zenz,  ons biologisch haar en huid product.

Aveda, Sebastian, Unite en MaxEli maken ons assortiment compleet.

Gezien de 100% natuurlijke kleuring niet bij iedereen mogelijk is, werken wij daarnaast ook nog met de chemische kleuringen van MaxEli, deze kleuringen behouden de structuur van het haar en zorgen voor glans.

Zenz Organic

De stichter van de Zenz Organic producten is kapster Anne-Sophie Skjødt Villumsen. Reeds tijdens haar opleiding ontwikkelde ze allergieën bij het gebruik van traditionele haarproducten. Omdat ze absoluut anderen wilde helpen met dezelfde problemen, ontwikkelde ze gezondere haarverzorgingsproducten. In 2010 lanceerde ze het professionele, van ecolabel voorziene haarverzorgingsgamma Zenz Organic Hair.

Oliebe

Oliebe is een 100% plantaardige, zuiver natuurlijke haarverf.

Wie zijn haar kleurt met plantenverf, beleeft geheel nieuwe ervaringen. Het begint met de reuk bij het opbrengen van de kleur (je ruikt de natuur). En gaat verder met het gevoel, dat de kleuring het haar echt goed doet. Door het looizuur en de adstringerende stoffen in de planten wordt zelfs futloos haar, na iedere behandeling steviger en glanst enorm.

Aveda

Sinds de oprichting in 1978 vertrouwde Aveda op de kracht van planten: bloemen- en plantenessenties. Deze vormen de kern van de unieke formules verrijkt met pure essentiële oliën, altijd volgens de filosofie dat welzijn de basis vormt voor holistische schoonheid.

De experts van Aveda ontwikkelen verschillende producten met respect voor de aarde en de bronnen van de natuur. Volledig dierproefvrij en enkel natuurlijke ingrediënten.

Wilt u graag een afspraak maken met een van onze stylisten?